MULTIGESTOR WINDOWS Pere Marquès -2000

ENTORN D'APRENENTATGE I CREACIÓ MULTIMÈDIA ES UK FR

mul2.gif (22949 bytes)

- Multigestor Windows és un programa educatiu de tipus tutorial i d´exercitació que proporciona als estudiants activitats didàctiques en forma de pàgines informatives hipertextuals i multimèdia, dictats, preguntes, qüestionaris, exercicis de comptabilitat...

- Inclou un avançat mòdul d´avaluació que considera els estils cognitius dels alumnes i permet realitzar un seguiment exhaustiu dels treballs que realitzen els estudiants.

- És un material didàctic interactiu i programable (admet diverses maneres d´ús per a 1, 2 o 3 estudiants) que proporciona un entorn de treball multilingüe (català, espanyol, francès i anglès). Permet continuar sessions de treball començades altres dies.

- És un programa obert que incorpora un llenguatge d'autor amb el que professors i alumnes poden crear noves col.leccions d´activitats.


PER A SABER MÉS: Multigestor: Entorno de aprendizaje y creación multimedia. - Preguntas significativas con MultigestorPautas y fichas


OBTENCIÓ DEL PROGRAMA. El programa Multigestor Windows i el paquet bàsic d'activitats el podeu trobar als CD-ROM SINERA editats pel Programa d'Informàtica Educativa (PIE) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i als CD de la revista Comunicación y Pedagogía.També es poden baixar des d'aquesta pàgina en 4 disquets:

disc-1. arxiu: MULTIWIN.EXE (1.420 Kb)
disc-2. arxiu: MULTIWIN.W02 (1.420 Kb)
disc-3. arxiu: MULTIWIN.W03 (1.420 Kb)
disc-4. arxiu: MULTIWIN.W04 (856 Kb)

ATENCIÓ: abans de començar la instal.lació del MULTIWIN.EXE cal assegurar-se de que hem "baixar" bé els arxius i que el nostre WINDOWS no els hi ha canviat el nom o l'extensió. Si passés això, cal que els hi tornem a posar els noms originals.

Per actualitzar el programa amb la darrera versió cal "baixar" i copiar al disc dur aquest arxiu   MULTI.EXE a sobre de l'arxiu MULTI.EXE anterior.